Een feest is niet af zonder muziek. Vandaar dat wij verschillende mogelijkheden hebben om uw feest nog leuker te maken. Wij bieden een breed aanbod aan ervaren musici en DJ’s die bekend zijn met de wettelijke geluidsnorm waaraan wij dienen te voldoen.

Mocht u een band of DJ willen boeken, overleg dan eerst met ons en zorg dat u expliciete toestemming heeft.
We bespreken o.m. de benodigde techniek, de geluidslimiet en op- en afbouw, kleedkamer en catering. Op deze manier weten u en wij dat alles goed is geregeld en kunt u genieten van goede muziek op uw feest.

Heeft u vragen over de muziek? Neem dan contact met ons op.

Disco Balthazar – klimaatneutrale discotheek

Drive In Discotheek Balthazar heeft prima DJ’s die draaien op toplokaties in binnen- en buitenland (PANN-feesten, Tivoli, SWAK-feesten, A4, A5, Full House, international party’s en meer!) en volledig rekening houden met úw wensen.
Balthazar draait al jaren op feesten in het Beauforthuis (en andere plaatsen in de omgeving Utrecht) en werkt sinds 2011 klimaatneutraal. De nieuwste superzuinige LED lichteffecten geven een bijzondere sfeer aan de oude kerkzaal.

website Balthazar

Dj ‘Play it again Sem’

Is bekend van de bakfiets met 78 toeren platen en dito muziek. Uit de jaren ‘30 – ’50, van Louis Armstrong en Count Basie tot Ella Fitzgerald, van Big Band tot Lindy Hop. Uit de jaren 60 neemt hij mee Fats Domino, Ray Charles, Pat Boone en Everly Brothers. De keuze wordt afgestemd op uw wensen. Het geeft het gevoel het kwartje in de juk-box van weleer te gooien.

website Play it again, Sem

Triple Treat – pop, jazz, blues, latin

Verzorgt op stijlvolle manier de muzikale omlijsting van diner, receptie, feest of andere gelegenheid.Triple Treat is een akoestisch trio met een vaste bezetting van piano/toetsen, bas en drums, uit te breiden met zang en/of blazers. Het repertoire bestaat uit pop, jazz, blues, latin. Flexibel wat betreft sfeer en volume.

info@nullthijsenspeelt.nl

tel. Jeroen Thijsen: 06 17 39 40 18

website Triple Treat

Boogie Busters – disco, danceclassics, soul, funk en pop

Disco, danceclassics, soul, funk en pop, o.a. Stevie Wonder, Amy Winehouse, Bruno Mars, Marvin Gaye, Adele, Donna Summer, Pharell Williams, Bee Gees e.v.a. Voor de rustige momenten hebben zij een akoestische special achter de hand.

website Boogie Busters

https://www.facebook.com/boogiebusters/

Carrousel – easy listening & jazz standards

De musici van Carrousel zijn opgeleid door o.m. Bert van den Brink en Clare Fischer – dit is tot in de perfectie uitgevoerde easy listening.

website Carrousel

2mf – coverband uit Zeist

2mf bestaat uit 7 doorgewinterde topmuzikanten waaronder een zanger, een zangeres en een saxofonist. Echte classics, medleys, guilty pleasures en lekkere meezingers geven iedereen een top avond: stil staan is géén optie!

Deze band heeft graag een kleedkamer, u kunt de boskamer als kleedkamer huren, daarnaast wenst de band een crewmaaltijd en uiteraard iets te drinken!

Houd er rekening mee dat een band zeker 2,5 uur opbouwtijd nodig heeft.

Dus opbouw kan vanaf 18:00 en ontvangst van de feestgasten vanaf 20:30.

website 2mf

semi-akoestisch

Wilt u iets klassieks, een jazztrio, klezmer of cajun? Kortom – alles behalve een disco of pop-/feestband?
Neem dan contact op met het Beauforthuis.

Of kijk eens op de site van Aerdrijk, voor Hotklez, Paratata of de Vivo’s.

website Aerdrijk

Tuna de Maastricht – temperamentvolle Spaanse muziek

Een uiteenlopend repertoire aan liederen dat zijn oorsprong niet alleen vindt in Spanje, maar ook in Portugal en Midden- en Zuid-Amerika. De nummers zijn over het algemeen zeer feestelijke Pasadobles.
Maar ook de uitermate romantische serenades zijn niet meer uit het repertoire weg te denken.

website Tuna de Maastricht

Cuata – feestelijke wereldmuziek

Cuata is een smaakvolle en pittige ‘notenmelange’ van diverse Mediterrane en Caribische muziekstijlen. Bij Cuata hoor je een tikkeltje rumba gitana, een toefje Cubaanse son, een snuifje zigeunerswing.
Cuata smaakt nooit hetzelfde: lekker warm bij “Hollands” weer, heerlijk koel op tropische dagen.
Cuata maakt vrolijk, zweept op en is melancholiek.

website Cuata

kinderfeestje?

Roeland Aerden 06 – 207 501 77 of e-mail
Voor Heer Dinges en Kazoem de zingende bij.

huur van de vleugel

Alleen voor klassieke muziek en alleen met toestemming vooraf. Wij brengen stemkosten en huur in rekening.

  • Fazioli vleugel incl. stemmen €450
  • Steinway vleugel incl. stemmen €200

wettelijke geluidsnorm

Het Beauforthuis heeft door de Gemeente Zeist een wettelijke geluidsnorm opgelegd gekregen voor geluidsniveau in de zaal van 97 dB(A).

Wij adviseren u met nadruk de beschrijving van de norm ook aan uw band of dj te geven.