Aan de rand van het bos ligt het historische kerkje verscholen.
De verschillende ruimtes en  omliggende terrassen bieden veel mogelijkheden voor presentaties, vergaderingen, bruiloften, partijen & voorstellingen.
Samen organiseren we een bijeenkomst om nooit te vergeten!

bovendien
Dankzij uw evenement kunnen wij het muziekpodium in het monumentale pand in stand houden.
Het Beauforthuis is sinds 1989 een pionier in duurzaam en cultureel ondernemerschap
en werkt daarom zoveel mogelijk met biologische en fair trade producten.
Sinds 2018 mogen we het Horeca EKO-keurmerk GOUD voeren!

We kunnen samen kijken naar een passende ruimte voor uw gezelschap.
Zondag tot donderdag sluiten we om 2 uur. Vrijdag en zaterdag hoeven de deuren pas dicht om 3uur.

trouwlokatie
Het Beauforthuis is een officële trouwlokatie in de Gemeente Zeist. Dat betekent dat u uw héle trouwdag bij ons kunt houden: burgerlijk huwelijk, receptie, maaltijd met de familie en feest, alles op één lokatie.
Daarnaast is het ook mogelijk het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken in de Koepel van Stoop, de uiterst charmante theekoepel op het hoogste punt van de Heuvelrug. Daar feesten is niet mogelijk (daarvoor komt u dan terug naar het Beauforthuis), maar wát een plek om te trouwen …
een huwelijksvoltrekking in de Koepel valt onder de Gemeente Woudenberg

In totaal kunnen wij maximaal 300 gasten ontvangen in een combinatie van zalen:

  • De kerkzaal is zeer geschikt voor presentaties en vergaderingen vanaf ca. 25 personen. Voor partijen is deze zaal sfeervol vanaf ca. 50 personen en er kunnen tot 200 gasten dansen. Bij voorstellingen hebben wij max. 160 zitplaatsen.
  • De boskamer ligt aan de achterzijde aan de rand van het bos. Voor vergaderingen biedt het ruimte tot 20 personen. Voor partijen biedt het ruimte tot max. 50 gasten (staand). Met de openslaande deuren heb je direct toegang tot het terras.
  • De Koepel van Stoop is een oorpronkelijke theekoepel (1840), een eindje verderop in het bos. Sinds 2018 kunnen wij hem aanbieden voor kleinere gezelschappen die in alle rust willen werken of gezellig bijeen willen zijn. Geschikt voor veraderingen tot ca. 14 personen, of staande receptie tot ca. 30.
    Ook is het mogelijk er het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken (Gemeente Woudenberg).